Hemlarm- och säkerhetsföretag prisas

När du är i arbetslivet och vill göra karriär är det viktigt att du väljer att arbeta för ett företag som satsar på sina anställda och deras utvecklingsmöjligheter. Ett sådant företag är Sector Alarm som nyligen prisades och utsågs till ett Karriärföretag 2018 – en utmärkelse som endast delas ut till ett exklusivt antal arbetsgivare i landet.

Om du vill göra karriär inom ett företag som bryr sig om sina anställda är ett hett tips att tänka över om Sector Alarm skulle vara ett intressant företag för dig att arbeta hos. Där söker man just nu förmågor till säljavdelningen, vilket går att läsa mer om på adressen http://www.sectoralarm.se/jobb/forsaljning/. Men varför skulle du vilja jobba hos dem när det finns en rad andra karriärsutvecklingsmöjligheter att ta fasta på? Ett argument är att just Sector Alarm valdes ut att bli ett Karriärföretag 2018 och det är det bara exklusiva arbetsgivare som blir utvalda till varje år. Varför man utsetts till detta har till stor del att göra just med de anställdas karriärsmöjligheter. I ett pressmeddelande skriver man att utnämningen kommer från ett stort engagemang för sina medarbetare och att företaget erbjuder utvecklande karriärmöjligheter för alla anställda. Likaså har man uppmärksammat företagets brinnande engagemang för sitt aktiva arbete med Employer Branding.

Sälja hemlarm och säkerhet

Det finns många fördelar med att arbeta som säljare av olika säkerhetsprodukter, inte minst att man känner att man arbetar med något som faktiskt gör skillnad. Något som också Sector Alarm anspelade på i sin fösta reklamfilm som började sändas 2015, vilket bland annat Resumé skrev om. Där anspelade man just på att livet kanske inte blir så annorlunda när man köper deras säkerhetstjänster, men att man på samma gång blir säkrare med hjälp av dem. En annan fördel som säljare hos dem är att man kan erbjuda sina kunder en bra lösning. Om kunden till exempel köper hemlarm så medföljer bland annat fria väktarutryckningar, och det är det långt ifrån alla bolag i branschen som erbjuder vilket är en väldigt bra usp. Fler fördelar med deras larmtjänster finns listade på deras hemsida och även i Göteborgs Posten som tagit med deras larm i en jämförande artikel.