Gav 6400 anställda semester i Frankrike

Li Jinyuan gav sina 6400 anställda som presterat bäst en resa till Franska Rivieran där de sedan fick ett uppdrag att bilda världens största fras och självfallet med företagsnamnet Tiens.

188594-mediterranean-beachAtt boka in en konferens i stockholms skärgård är ett mycket bra och uppskattat sätt för att anställda ska utvecklas och för att man vill få företaget att gå framåt. Men känner man att det gått lite extra bra kan man alltid välja att slå på den stora trumman och ta efter den store kinesiske näringslivsmiljardären Li Jinyuan som såg till att hans bäst presterande anställda på 6400 personer fick en resa till Nice skriver Le Monde. Men inte bara att de fick en resa. De skulle även, väl på plats se till att de bildade världens största fras.

Tiens dream is Nice

”Tiens dream is Nice in the Cote d’Azur” var frasen de bildade skriver dn.se. Med detta fick de både stor uppmärksamhet på stranden i Nice, men även i sociala medier och många nyhetstidningar som rapporterat om spektaklet. Vad var det då som konglomeraten ville uppnå? Kanske var det en stor uppståndelse och spridning om företaget Tiens, vilket lyckades med bravur. Kanske var det även så att han vill lyckas med ett världsrekord och med det även involvera sina anställda? Ja, det lyckades han också med. Vad man även kan tänka sig då ´han bjöd sina anställa på en fyradagars härlig resa i Paris är att han även lyckades med att förbättra sitt förtroende som chef samt att ge de anställda en vi och säkerligen välförtjänt semester.

Dock får man se till att de anställda inte drabbas av Parissyndromet som gör att man som turist har för höga förväntningar och sedan levs de inte upp så man bli deprimerad istället. Om detta kan man läsa mer om på Aftonbladet, för nog är det spännande.